Hakuinfo Pohjois-Savon liiton syksyn EAKR- ja JTF-hauista

Perjantai 13.9.2024 klo 9.00 –  10.00

Pohjois-Savon liitto

Hakuinfo Pohjois-Savon liiton syksyn EAKR- ja JTF-hauista

Osallistu teamsillä Pohjois-Savon liiton hakuinfoon 13.9.2024! Pohjois-Savon liitto avaa syksyn Uudistuva ja osaava Suomi 2021–2027 – ohjelman EAKR ja JTF-haut haettavaksi ajalla 2.9.-7.11.2024.

Tilaisuus ei vaadi ennakkoilmoittautumista, eikä sitä tallenneta. Esitysmateriaalit tulevat saataville tilaisuuden jälkeen Pohjois-Savon liiton www-sivulle Hankerahoitus - Pohjois-Savon liitto -> EAKR- ja JTF-rahoitus - tilaisuuksien aineistot

Voit liittyä tilaisuuteen tästä linkistä

Hauissa avataan haettavaksi Euroopan aluekehitysrahastosta (EAKR) toimintalinjat 1-2, jotka mahdollistavat kehittämistoimia tki-toimintaan, digitalisaation edistämiseen, pk-yritysten toimintaedellytysten parantamiseen, ilmastonmuutokseen sopeutumiseen ja kiertotalouden edistämiseen. Lisäksi haettavaksi avataan toimintalinja 3, mikä kohdentuu kunnille tuotannollisten pk-yritysten tai matkailuyritysten kasvuun ja investointeihin vaikuttavien liikenneinvestointeihin.

JTF-tukea (oikeudenmukaisen siirtymän rahasto) hakemista varten avataan kaksi erillistä hakua.  Niistä toinen kohdistuu kehittämis- ja investointihankkeille, joilla voidaan edistää mm. elinkeinoelämän monipuolistumista, tki-toimintaa, energia-alan kehittämistä ja muita hiilineutraaliin talouteen siirtymistä tukevia hankkeita.  Toinen JTF-haku kohdistuu kuntien investointeihin liittyen mm. bioterminaaleihin, retkeily- ja vesistöreitistöihin ja uutta yritystoimintaa mahdollistaviin yritysalueisiin.

Hakujen tarkempi sisältö löytyy hakuilmoituksista 2.9.2024 jälkeen täältä: https://eura2021.fi/hakuilmoitukset

Hankehakemus tulee avata sen haun hakuilmoituksesta, mihin hakemus on tarkoitus kohdentaa. Hakemuksia ei voi siirtää hakujen välillä.

Suosittelemme olemaan yhteydessä Pohjois-Savon liittoon hankkeiden valmisteluvaiheessa.
Neuvomme mielellämme hakuihin liittyvissä asioissa.

Soile Juuti, ohjelmapäällikkö p. 044 714 2637
Juha Minkkinen, rahoitusasiantuntija p. 044 714 2619
Kari Tarkiainen, rahoitusasiantuntija p. 044 714 2647
​​​​​​​Maarit Intke, aluekehitysasiantuntija p. 044 714 2617

Sähköposti: [email protected]

Kohderyhmät: yritykset, yliopistot ja korkeakoulut, kunnat, järjestöt ja yhteisöt, julkinen hallinto, hyvinvointialueet, valtionhallinto