Digikyyti tuo konkreettista digiapua hämeenlinnalaisille yrityksille – Hämeenlinnan menestyksekäs yrityspalvelu on huomattu muuallakin Suomessa

Linnan Kehityksen vuoden 2023 alkukeväästä käynnistynyt Digikyyti-palvelu on auttanut jo yli 200 hämeenlinnalaista yritystä digitaalisen markkinoinnin ja digikanavien hallinnassa. 

 

 

Hakukonenäkyvyys, hakusanamarkkinointi, somevideo- ja valokuvatyöpajat, maksettu somemarkkinointi, somen sisältöstrategiat Linkedinistä Tiktokiin, yrityksen tarinallistaminen.

Lista Digikyydin tähän mennessä tarjoamista koulutuksista on pitkä ja lisää apua esimerkiksi verkkosivujen, verkkokaupan ja somekanavien kehittämiseen on luvassa aina vuoden 2024 loppuun saakka. Koulutuksia järjestetään kantakaupungin lisäksi myös pitäjissä. 

Yrityksille tarjottavat koulutukset, digikartoitukset ja asiantuntijaverkoston kautta toteutetut yrityskohtaiset sparraukset ovat pitäneet Linnan Kehityksen digikuskit Ville Viholaisen ja Annamaria Laineen kiireisinä.

Kokonaisuudessaan Digikyyti-palveluiden piirissä on ollut jo yli 240 yritystä. Olemme koonneet erilaisista digimarkkinoinnin ammattilaisista verkoston, jonka kautta yrityskohtaista digiapua on saanut jo yli 90 yritystä. 

Yksilöidyt digikartoitukset ja sparraukset pyörivät aktiivisesti kaikille avointen koulutusten rinnalla ja niihin voi hakeutua mikä tahansa hämeenlinnalainen yritys. Osana Digikyytiä toimii myös säännöllisesti kokoontuvat Hämeenlinnan Verkkokauppiasklubi ja Hämeenlinnan Digimarkkinointiklubi, joissa osallistujat pääsevät jakamaan kokemuksiaan ja osaamistaan sekä kannustamaan toisiaan. 

Digikyyti-hanke sai alkunsa yritysten kanssa käytyjen keskustelujen kautta tunnistetuista todellisista tarpeista.  

- Vaikka tarve digiosaamisen kehittämiselle oli tiedossa, pääsi vastaanotto palvelulle silti vähän yllättämään. Palautteet puhuvat kyllä puolestaan, Annamaria ja Ville pohtivat.  

Digikyyti on ollut loistava apu. Sain intoa ja inspiraatiota tehdä
kaikkia uusia juttuja. Sain myös varmistuksen siitä, että jotain on
jo tehty oikein somessa. Uusi kontakti somenammattilaisiin luo turvan,
että apua bittiavaruuteen hukkumisessa on tarjolla.

Anna-Liisa Lötjönen, Tori-Optiikka Oy 

Sparrauksesta sain uutta virtaa tekemiseeni.
Asiantunteva ja konkreettinen neuvonta tuli tarpeeseen.

Reija Siltanen, FitStation

 

Hämeenlinnan hyvä draivi on huomattu myös maakunnallisella tasolla

Digikyyti-palvelun mahdollistava Digikyyti-hanke valittiin Hämeen liiton ehdotuksesta Työ- ja elinkeinoministeriön ylläpitämälle rakennerahastot.fi-sivustolle esiteltäväksi hankkeeksi.
 
Linnan Kehityksen Digikyyti-hanke lähti rohkeasti ja reippaasti liikkeelle edistämään toimenpiteitä yhdessä yritysten kanssa. Aktiivisella otteella on saatu kannustettua mukaan monenlaisia yrityksiä tilaisuuksiin ja sparrauksiin digitaalisten työskentelytapojen käyttöönottamiseksi, Minna Takala Hämeen liitosta perustelee valintaa. 

On ollut ilo seurata Linnan Kehityksen digikuskien Villen ja Annamarian innostavaa otetta ja vauhdikasta etenemistä somekanavissa. Tiimi toimii itse tarjoamiensa palveluiden kannustavana esimerkkinä!  

Linnan Kehityksen tarjoamaa konkreettista apua yrityksille pidetään tärkeänä palveluna. Olemme saaneet kiitosta Digikyyti-hankkeesta niin yrityksiltä kuin digimarkkinoinnin asiantuntijoilta. Konsepti on herättänyt kiinnostusta myös muissa elinkeinoyhtiöissä, Annemaria ja Ville kertovat tyytyväisinä.

 


Hankkeen tiedot

  • Hankkeen nimi: Digikyyti
  • Hankkeen toteuttajat: Linnan Kehitys Oy
  • Hankkeen kesto: 1.8.202231.12.2024
  • Toimintalinja 1 Innovatiivinen Suomi
    • Erityistavoite 1.2 Digitalisaation etujen hyödyntäminen kansalaisten, yritysten ja julkishallinnon hyväksi.

 


Lisätiedot

Projektipäällikkö Ville Viholainen
[email protected]