Materiaalipankki

Materiaalipankkiin kootaan Pohjois-Suomen suuralueen ESR-, EAKR- ja JTF-hakuihin liittyvät aineistot, hankehallinnon ohjeistukset, koulutuksiin ja muihin tilaisuuksiin liittyvät aineistot sekä muut dokumentit.

​​​​​Tukipaketti EU:n näkyvyyden lisäämiseksi

​​​​​​​Brändikirja 2021–2027 hallintoviranomaisille ja hankkeiden tuensaajille (pdf)

​​​​​​​​​​​​​​​Euroopan unionin osarahoittama -logot

Löydät kaikki eri versiot Euroopan unionin osarahoittama -lippulogosta EU-komission sivulta

Tee näin:  Siirry  linkitetyllä sivulla hiukan alaspäin, ja väliotsikon Funded by the European Union (horizontal and vertical) alapuolelta löydät lohkon EU languages (English), josta saat englanninkieliset logot. Kun tarvitset muita kieliversioita, klikkaa aivan tuon kohdan alapuolella oikealla auki valikko Other languages (23) ja valitse avautuvasta listasta tarvitsemasi kieliversio ja lataa logot itsellesi.  Paketissa on eri versioita eri tarpeisiin (näyttöversiot, painoversiot, läpinäkyvät, logoteksti EU-tähtikuvin rinnalla tai alapuolella).

Juliste- ja kylttigeneraattori

EU:n komissio on tehnyt EU-toimijoiden käyttöön generaattorin (online generator), jonka avulla hankkeet voivat valmistaa helposti yleisasetuksen (Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EU) 2021/1060) edellyttämiä kylttejä ja A3-kokoisia julisteita ja mainostauluja.

Julisteet ja kyltit on helppo tehdä seuraamalla ohjeita ja valintaikkunoita. Valmiisiin pohjiin tulee hankkeen tiedot ja kuvaus hankkeesta. Hankkeen kuvan voi laittaa sille varatulle paikalle, samoin organisaation ja/tai hankkeen logon. Muistathan, että muuta EU-rahoitukseen viittaavaa logoa ei tule käyttää EU-lippulogon ohella. Generaattorin kohdassa 3, Suomessa valitaan EU-lipputunnuksen kanssa käytettäväksi rahoitusteksti ”osarahoittama”. Kielivalikosta voit tässä kohdassa valita halutun kielen lipputunnuksen tekstiin.

Juliste- ja kylttigeneraattori EU-komission sivustolla

Edellisen kauden 2014–2020 materiaalit

Edellisen ohjelmakauden materiaalit ovat edellisen rakennerahastojen ohjelmakauden sivuilla: Materiaalipankki 2014–2020 (rakennerahastot.soft.ware.fi).