Yhteystiedot

Etelä-Suomessa EU:n alue- ja rakennepolitiikan ohjelman rahoituksen myöntämisestä vastaa neljä rahoittajaviranomaista: Etelä-Karjalan liitto, Uudenmaan liitto, Hämeen ELY-keskus sekä Keski-Suomen ELY-keskus.   

Maakuntien liitot myöntävät alueellaan tukea Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) aluekehittämishankkeisiin. Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson maakunnissa on lisäksi käytettävissä Oikeudenmukaisen siirtymän rahaston (JTF) rahoitusta. Uudenmaan liitto on välittävä toimielin Kanta-Hämeen, Kymenlaakson, Päijät-Hämeen, Uudenmaan ja Varsinais-Suomen maakunnissa. Lisäksi Uudenmaan liitto on rahoituksen välittävä viranomainen Lahden, Turun ja pääkaupunkiseudun kaupunkien ekosysteemisopimusten EAKR-hankkeissa.

Etelä-Karjalan liitto on EAKR- ja JTF-rahoituksen välittävä toimielin Etelä-Karjalan maakunnassa.

Etelä-Suomessa elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten alue- ja rakennepolitiikan rahoitustehtäviä (EAKR, ESR+ ja JTF) hoitaa Hämeen ELY-keskus ja Varsinais-Suomen maakunnassa Keski-Suomen ELY-keskus.

Yritysten rahoitus
Valtakunnallinen yritysrahoitusneuvonta palvelee yrityksen kehittämisavustukseen liittyvissä kysymyksissä arkisin klo 9–15 numerossa 0295 024 800.

Kaikissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä oman alueesi asiantuntijaan. Tämän sivun alasivuilta löydät Hämeen ELY-keskuksen ja Etelä-Suomen maakuntien liittojen yhteystiedot.