Hakuinfo: kuntien perusrakenteen investointihankkeet sekä liikenne- ja logistiikkahankkeet

Perjantai 23.8.2024 klo 9.00 –  10.00

Pohjois-Karjalan maakuntaliitto

Hakuinfo: kuntien perusrakenteen investointihankkeet sekä liikenne- ja logistiikkahankkeet

Pohjois-Karjalan maakuntaliitto avaa Oikeudenmukaisen siirtymän rahaston (JTF) sekä Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) hankehaut kuntien toteuttamille, yritysten toimintaedellytyksiä tukeville, perusrakenteen investointihankkeille sekä liikenne- ja logistiikkahankkeille. Hauista järjestetään yhteinen hakuinfo 23.8.2024 klo 9-10.

JTF-haku kuntien perusrakenteen investoinneille on avoinna 2.5.2024 lähtien ja hakemuksia voi jättää EURA 2021 -järjestelmässä 30.9.2024 saakka. Haettavana on yhteensä 2,8 miljoonaa euroa.

JTF-rahoituksen tavoitteena on korvata kestävällä tavalla turpeen energiakäytön luopumisesta aiheutuvat taloudelliset ja sosiaaliset vaikutukset. Haku on kohdennettu kuntien perusrakenteen investointihankkeille, jotka edesauttavat elinkeinojen monipuolistumista, uudistumista ja kasvua sekä edistävät bio- ja kiertotaloutta. Kyseeseen voivat tulla mm. bio- ja kiertotalouden terminaalialueet sekä yritysten kasvua parantavat teollisuusalueet.

Hakua koskeva hakuilmoitus: EURA 2021: Pohjois-Karjalan maakuntaliiton 30.9.2024 päättyvä JTF-haku kuntien perusrakenteen investointihankkeille

 

EAKR-haku kuntien liikenne- ja logistiikkahankkeille käynnistyy kesäkuussa ja on avoinna 31.10.2024 saakka. Haussa on haettavana rahoitusta pk-yritysten toimintaedellytyksiä edistäviin tieliikenteen sekä kävelyn ja pyöräilyn (kevyen liikenteen) investointihankkeisiin sekä liikennejärjestelmien strategiseen suunnitteluun.

 

Hakujen yhteinen infotilaisuus järjestetään 23.8.2024 klo 9–10. Tilaisuuteen ei vaadita ilmoittautumista, eikä sitä tallenneta, mutta esitysmateriaalit tulevat saataville tilaisuuden jälkeen Itä-Suomen materiaalipankkiin.