Hyppää sisältöön

Innovaatio- ja osaamisverkostot tutkimushankehaku avautuu huhtikuussa

21.3.2024 10.20
Tiedote

Innovaatio- ja osaamisverkostot -teeman seuraava haku aukeaa 15.4. ja se on auki 31.7.2024 saakka. Haussa tavoitellaan kohdennettuja elinkeinoelämäverkottuneita tutkimushankkeita, joilla on tunnistettuina useita rinnakkaisia hyödyntämispolkuja. Hakuinfo järjestetään 2.4. klo 14-15.

Hankkeiden tulee liittyä seuraaviin mm. teemoihin:

  • Uudistuva valmistava teollisuus: Esimerkiksi digitalisaation ja datatalouden mahdollisuudet johtamisessa sekä tuote- ja palveluliiketoiminnassa, älykkäiden pintojen, tekoälyn, Interner of things, robotiikan, fotoniikan ja Extended realityn mahdollistamien ratkaisujen hyödyntäminen teollisuuden tuotteissa, palveluissa, tuotanto- ja liiketoimintaprosesseissa.
  • Hyvinvointi ja terveys: Hyvinvointi- ja terveyspalveluja merkittävästi uudistavien personoitujen ja älykkäiden ratkaisujen kehittäminen ja skaalautuvat liiketoimintamallit
  • Kestävät ja älykkäät elinympäristöt: esimerkiksi vihreät ja älykkäät energiajärjestelmät, teollisuuden ja yhdyskuntavesien kiertotalousratkaisut, hiilineutraalit rakentamisratkaisut (esimerkiksi kaavoitus, komponentti, tuote, rakennukset, korttelit)

Hakuinfo järjestetään 2.4. klo 14-15. Hakuinfoa seurataan etänä ja juontajana toimii Mikko Peltoniemi.

Hakuinfossa käydään lävitse teeman keskeiset tavoitteet ja sisällöt, rahoitushakemusten valmisteluprosessi sekä kerrotaan lisää mahdollisuudesta saada sparrausta rahoitushakemuksen tekemiseen. Lisäksi osallistujilla on mahdollisuus kysyä rahoittajilta hakuun liittyviä kysymyksiä.

Ilmoittaudu tapahtumaan: Innoverkostot hakuinfo: Webropolilla luotu ilmoittautuminen (webropolsurveys.com)Linkki toiselle sivustolle

Seuraa teeman tapahtumia ja uutisia: Innoverkostot - Nostetta tutkimus- ja yritysmaailman yhteistyöhön

 

Lisätietoja:

Tiina Arpola, Etelä-Savon ELY-keskus, puh. 0295 026 131, [email protected]
Martti Mäkimattila, LAB-ammattikorkeakoulu, +358 40 7388177, [email protected]