Hyppää sisältöön

Vihreän siirtymän JTF-rahaston vuoden 2024 kolmas hakujakso Länsi-Suomessa

Julkaisuajankohta 3.6.2024 9.02
Tiedote
Vuoden 2024 kolmas yritysrahoitushaku JTF on käynnissä 3.6.–30.8.2024, Länsi-Suomi. Kesäinen järvimaisema sekä EU-lippulogo tekstillä Euroopan unionin osarahoittama ja ELY-keskuksen logo.

Oikeudenmukaisen siirtymän rahaston JTF (Just Transition Fund) vuoden 2024 kolmas hakujakso on avoinna Länsi-Suomessa 3.6.–30.8.2024. Tässä hakujaksossa JTF-rahoitusta on haettavana Keski-Suomessa ja Pirkanmaalla. Pirkanmaalla haku on avoinna 2.5.-30.8.2024.

Avustusta voi hakea hankkeisiin, joilla on merkittävä vaikutus yrityksen kasvuun tai uudistumiseen, kansainvälistymiseen, tuottavuuteen tai digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen. 

Tutustu hakuihin

Nyt avautuneen haun rahoittava viranomainen on Keski-Suomen ELY-keskus, ja rahoitusta voivat hakea pk-yritykset. Rahoitusta haetaan EURA2021-järjestelmän kautta.

Tutustu hakuilmoitukseen:

Huomaathan, että hakemus tulee jättää ennen hankkeen aloittamista. Jos hankkeen toimet käynnistetään ennen rahoituspäätöstä, hakija tekee sen omalla riskillä.

Ennen hakemista suosittelemme tutustumaan Länsi-Suomen yritysrahoitusstrategiaan sekä alueellisiin siirtymäsuunnitelmiin.

Samassa hakujaksossa yritysrahoitusta on haettavissa myös Euroopan Aluekehitysrahastosta (EAKR)

Vuoden 2024 hakujaksosuunnitelmaan voit tutustua yritysrahoitus Länsi-Suomessa-sivulla.

Kysy neuvoa asiantuntijalta! 

Kannustamme kääntymään hakuun ja rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä asiantuntijoiden puoleen. 

Pk-yrityksen rahoitusneuvonta palvelee puhelimitse numerossa 0295 024 800 arkisin maanantaista perjantaihin klo 9–15.

Palvelukanavana on myös sähköinen Team Finlandin yhteydenottopyyntö. Siihen vastataan viimeistään kahden työpäivän kuluessa. Team Finland on yrityksille kansainvälistymispalveluita tarjoavien julkisten toimijoiden verkosto, joka pyrkii sujuvaan palveluketjuun neuvonnasta rahoitukseen.

Sinua auttavat myös alueelliset asiantuntijamme, joiden yhteystiedot löydät rakennerahastot.fi-sivustoltamme.

Seuraa myös somekanaviamme!

LinkedIn @Keski-Suomen ELY-keskus
X @elykeskisuomi ja @Rakennerahastot
Facebook @Länsi-Suomen Rakennerahastot

Länsi-Suomi