Hyppää sisältöön

Länsi-Suomen yrityksen kehittämisavustuksen hakuaikaa jatkettu 6.4.2023 saakka

Julkaisuajankohta 31.3.2023 11.18
Tiedote
Länsi-Suomen EAKR-hakuaikaa jatkettu 6.4.2023 saakka, EU-lippulogo.

Meneillään olevan vuoden ensimmäisen Länsi-Suomen yrityksen kehittämisavustuksen (EAKR) hakujaksoa on jatkettu Etelä-Pohjanmaalla, Pirkanmaalla, Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa. Uusi päättymisaika on torstaina 6.4.2023.

EURA2021-järjestelmässä on havaittu liitteisiin liittyviä teknisiä ongelmia, jotka saattavat aiheuttaa mm. sen, ettei hakemusta pysty jättämään viranomaiskäsittelyyn. EURA2021-järjestelmä saattaa esimerkiksi ilmoittaa, ettei hakemusta voi jättää viranomaiskäsittelyyn, koska hakemuksen Liitteet -välilehdellä on virheitä. Ongelma ei koske kaikkia hakemuksia. Ongelmaa korjataan parhaillaan.

Jo aiemmin on tiedotettu Keski-Pohjanmaan hakuajan jatkuvan 19.4. saakka

Hakujaksossa haettavat toimintalinjat ja erityistavoitteet vaihtelevat maakunnan mukaan. Katso lisätietoa aiemmin julkaistusta uutisesta ja siinä olevista hakuilmoituksista.

EAKR:n 2. hakujakso sekä JTF-haku aukeavat 7.4.

Aiemmasta ennakkotiedosta poiketen yrityksen kehittämisavustuksen Länsi-Suomen vuoden toinen hakujakso aukeaa 7.4. – ei siis vielä 3.4. Haun aukeamisesta tiedotetaan lähipäivinä tarkemmin.

Myös oikeudenmukaisen siirtymän rahaston JTF:n (Just Transition Fund) ensimmäinen haku Länsi-Suomessa alkaa 7.4.

Yritysrahoitusstrategia on julkaistu

Länsi-Suomen yritysrahoitustrategia linjaa rahoitusta. Se on juuri päivitetty, ja se on voimassa 7.4.2023 alkaen. Strategia sisältää myös erikseen oikeudenmukaisen siirtymän rahastoa JTF koskevan liitteen.

Tutustu ajantasaiseen strategiaan Yritysrahoitus-sivulla!

Länsi-Suomi