Hyppää sisältöön

HOX HOX: Toimintaa alueilla – Vinkkejä hakijoille ja vinkkejä hankeviestintään

Julkaisuajankohta 26.10.2022 17.46 | Julkaistu suomeksi 1.11.2022 klo 15.29
Tiedote

EU-hanketoiminnan laaja toimintakenttä esittäytyy niin sosiaalisen median kanavilla kuin raken-nerahastot.fi-sivustollakin viikoilla 44–47. Kunkin viikon tarkempaan antiin pääset tutustumaan rakennerahastot.fi etusivulla, kunkin alueen omalla etusivulla ja sosiaalisessa mediassa.

Etusivu | Rakennerahastot
Rakennerahastot.fi | Facebook
Rakennerahastot.fi (@Rakennerahastot) / Twitter

Aloita tästä! Katso video!

Hei EU-rahoituksen hakija!

Vinkkejä rahoituksen hakijoille – viikko 44

Länsi-Suomen rahoitus- ja maksatusasiantuntijat bloggaavat viikolla 44 vinkkejä hyvän hankehakemuksen kirjoittamisesta. Blogikirjoitusten sisällöissä pureudutaan esimerkiksi hankesuunnitelman laadintaan sekä hankesuunnitelman ja kustannusarvion yhteyteen. Viikon julkaisuista vastaavat Länsi-Suomen rahoittajaviranomaiset: Etelä-Pohjanmaan liitto, Keski-Suomen liitto, Pirkanmaan liitto, Pohjanmaan liitto, Satakuntaliitto ja Keski-Suomen ELY-keskus.

Länsi-Suomi | Rakennerahastot

Hanketoiminnan tuloksia ja JTF-rahoitusinfoa – viikko 45

Viikolla 45 julkaistaan hanketoiminnan tuloksia Pohjois-Suomesta sijoituksia aluekehittämiseen -julkaisusarjassa sekä infotaan JTF-rahoituksen (JTF = Oikeudenmukaisen siirtymän rahasto) mahdollisuuksista Pohjois-Suomen hanketoimijoita. Julkaisuista vastaavat Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ja alueen maakuntaliitot. 

Pohjois-Suomi | Rakennerahastot

Yritysrahoitus – viikko 46

Viikolla 46 sosiaalisen median viestinnän teemana on yritysrahoitus asiakkaan, asiakasneuvonnan ja rahoittajan silmin. Viikon julkaisuista vastaavat Itä-Suomen rahoittajaviranomaiset: Etelä-Savon ELY-keskus, Pohjois-Savon liitto, Etelä-Savon maakuntaliitto ja Pohjois-Karjalan maakuntaliitto.

Itä-Suomi | Rakennerahastot

Hankeviestintä – viikko 47

Etelä-Suomen teemaviikon aiheena on hankeviestintä. Miksi hankkeista kannattaa viestiä, miten ja kenelle? Hankkeiden toteuttajilla on myös tiettyjä viestintään liittyviä velvoitteita, joista osa on edelliseen ohjelmakauteen nähden muuttunut. Teemaviikolla esittelemme lisäksi vinkkejä sosiaalisen median hyödyntämiseen hankkeen viestinnässä. Viikon julkaisuista vastaavat Etelä-Suomen rahoittajaviranomaiset: Etelä-Karjalan liitto, Hämeen ELY-keskus ja Uudenmaan liitto.

Etelä-Suomi | Rakennerahastot