Hyppää sisältöön

Etelä-Suomen ESR+ haku on nyt avattu

Julkaisuajankohta 22.2.2023 9.14
Tiedote

Etsimme uudenlaisia ja tulevaisuuden huomioivia avauksia työllistymiseen sekä osaamisen tunnistamiseen ja laajentamiseen, tukien myös pidentyviä työuria. Hakuun on avattu erityistavoitteet 4.1 Polkuja töihin sekä 4.2 Uutta osaamista työelämään.

Tavoitteenamme on saada rahoitettavaksi hankkeita, jotka monipuolisesti ja konkreettisesti tukevat työikäisen väestön työllistymistä ja osaamisen kehittymistä. Kohderyhmänä voivat olla esimerkiksi opiskelijat, työttömät ja työssä olevat. Hankkeissa tulee kuitenkin huomioida yksilöiden ja erityisryhmien erilaiset tarpeet.

Muuttuvan toimintaympäristön haasteiden ratkaisuksi voi löytyä vastaus tekemällä asioita toisella tavoin ja eri näkökulmat yhteensovittaen. Rohkaisemme hakijoita tuomaan innovaatioita vakiintuneiden ratkaisumallien ja käytäntöjen rinnalle.

Tutustu hakuilmoitukseen >> (EURA2021 -järjestelmä)

Hakuun liittyen järjestämme hakuinfon 21.3.2023 klo 9.30-11.30 (etäkokous: MS Teams), jossa käymme tarkemmin läpi haun sisältöjä ja käytössä olevia kustannusmalleja. Tule hakemaan myös vinkkejä hakemuksen laatimiseen!

Ilmoittaudu hakuinfoon >>

Voit lähettää meille myös kysymyksiä hakuun liittyen (linkki kyselylomakkeeseen alla). Julkaisemme hakuinfon jälkeen "Kysymykset ja vastaukset" -dokumentin, johon pyrimme sisällyttämään vastaukset hakuun liittyviin kysmyksiin.

Mahdolliset ennakkokysymykset hakuun liittyen 15.3.2023 mennessä:

Lähetä meille kysymyksesi >> (Webropol -lomake)

Tutustu ohjelma-asiakirjaan >>

Etelä-Suomi