Hyppää sisältöön

Siimet Oy tähtää kasvuun

Julkaisuajankohta 17.11.2023 10.17
Uutinen
Siimet Oy:n valmistama lavetti.
Siimet Oy:n valmistama lavetti. Kuva: Siimet Oy.

Siimet Oy on erikoistunut maanteillä ja teollisuudessa käytettävän erikoiskuljetuskaluston ja lavettien suunnitteluun, valmistukseen ja huoltoon. ELY-keskuksen myöntämällä yrityksen kehittämisavustuksella Siimet Oy kehittää kasvuvalmiuttaan.

Valttina Pohjolan olojen tuntemus ja tuotteiden räätälöinti

Siimet Oy tuntee Pohjolan olot ja kykenee räätälöimään tuotteitaan. Vahvuus lavettien valmistuksessa on kokonaispalvelu, joka muodostuu laajasta kokemuksesta perävaunujen kehitystyössä ja suunnittelussa. Mikkelissä omissa toimitiloissaan toimivan yrityksen asiakkaita ovat erikoiskuljetuksia suorittavat yritykset, metsäkoneurakoitsijat, maanrakennusliikkeet, teollisuuden yritykset ja puolustusvoimat. 

ELY-keskus myönsi lokakuussa 2023 Siimet Oy:lle yrityksen kehittämisavustusta reilut 870 000 euroa. 
- Siimet Oy on vahvasti kehittämishakuinen ja kehitämme kasvuvalmiuksiamme. Tuotantoa kehittämällä ja kasvattamalla tavoitteenamme on saada vienti merkittäväksi osaksi liiketoimintaamme, kertoo toimitusjohtaja Marko Tuhkalainen.

Viiden vuoden päästä Marko Tuhkalainen näkee Siimet Oy:n liikevaihdon kasvaneen 15–20 miljoonaan euroon ja viennin olevan tasaisessa kasvussa. Tuolloin yritys työllistää jo lähes 100 henkilöä.

Vinkit itäsuomalaisille yrityksille

Marko Tuhkalainen kannustaa itäsuomalaisia yrityksiä uskomaan omaan osaamineen. Itäsuomalainen laatu on maailman mittakaavassa huippuluokkaa.
 

Yrityksen tiedot:
Siimet Oy
Perustettu:
1946 Hankasalmella, vuodesta 1960 nykyisellä paikalla Mikkelissä 
Toimipaikka: Mikkeli
Liikeidea: Valmistamme maailmanluokan lavetteja, sekä palvelemme asiakkaita raskaankaluston korjaamossa. Konepajamme tarjoaa hitsattavat teräsrakenteet sekä koneistuspalvelut. Asiakkaita mm. kuljetusyritykset, puolustusvoimat ja paikalliset teollisuuslaitokset.
Kilpailuetu: Tunnemme pohjolan olot sekä pystymme pienellä kynnyksellä räätälöimään tuotteita.

ELY-keskuksen myöntämä yrityksen kehittämisavustus:
Kehittämishanke: Siimet Next Step
Avustuksen suuruus: 870 968 euroa Oikeudenmukaisen siirtymän rahastosta (JTF)

Lisätietoa yrityksen kehittämisavustuksesta: Yritysrahoitus (rakennerahastot.fi) 


 

Itä-Suomi Rahoitus