Hyppää sisältöön

Länsi-Suomi: Kohti hiilineutraalia Suomea teemailtapäivä to 16.11. klo 12–16

Julkaisuajankohta 19.9.2023 11.34
Tiedote
Länsi-Suomen aluetilaisuus Kohti hiilineutraalia Suomea torstaina 16.11.2023: Energiatehokkuus, ilmastonmuutokseen sopeutuminen, kiertotalous, kuva, jossa tasapainolauta sekä EU-lippulogo tekstillä Euroopan unionin osarahoittama.

Länsi-Suomen Kohti hiilineutraalia Suomea teemailtapäivä järjestetään torstaina 16.11.2023 klo 12–16 Tampereella. Ohjelma on tarkentunut ja ilmoittautuminen on nyt auki. Uudistuva ja osaava Suomi 2021–2027 -ohjelma tarjoaa rahoitusta ohjelman tavoitteiden mukaiseen vihreän siirtymän ja hiilineutraaliuden edistämiseen. Miten jäsentää tavoitteet hyviksi hankkeiksi? Kokoonnutaan yhdessä ideoimaan!

Uutista päivitetty 2.11. ilmoittautuneiden määrällä (viitisenkymmentä) ja tiedolla, että ilmoittautuminen onnistuu vielä 9.11. saakka.

Vihreän siirtymän valtakunnallinen koordinaatiohanke toteuttaa yhteistyössä Länsi-Suomen maakuntaliittojen ja Keski-Suomen ELY-keskuksen sekä työ- ja elinkeinoministeriön kanssa  teemailtapäivän Kohti hiilineutraalia Suomea – Uudistuva ja osaava Suomi 2021–2027-ohjelma vihreän siirtymän vauhdittajana.

Tilaisuus toteutetaan läsnätilaisuutena Tampereella: Scandic Koskipuisto (kokoustila Virta), osoite: Koskikatu 5, Tampere.

Ohjelma

12.00 Tilaisuuden avaus
Katja Laitinen, ohjelmapäällikkö, Satakuntaliitto

Uudistuva ja osaava Suomi 2021–2027 -ohjelma vihreän siirtymän edistäjänä
Harri Ahlgren, erityisasiantuntija, työ-ja elinkeinoministeriö

Vihreän siirtymän valtakunnalliset teemat
Milla Anttila, projektipäällikkö, Vihreän siirtymän valtakunnallisten teemojen yhteinen koordinaatiohanke  (Hämeen ammattikorkeakoulu)

Vihreän siirtymän edistäminen Länsi-Suomessa
Pirjo Peräaho, aluekehitysjohtaja, Keski-Suomen liitto
Jaakko Ryymin, yksikön päällikkö, Keski-Suomen ELY-keskus

13.30 Kahvit ja verkostoituminen

14.00 Työryhmätyöskentely
Ohjeistus ja ryhmiin jakautuminen

15.30 Työryhmien yhteenveto

16.00 Tilaisuus päättyy

Ilmoittautuminen

Tilaisuuteen on ilmoittautunut jo viitisenkymmentä osallistujaa. Hienoa! Päätimme silti jatkaa ilmoittautumisaikaa muutamalla päivällä. Siispä, jos haluat näkemyksesi esiin ja mukaan yhteiseen keskusteluun, voit ilmoittautua vielä 9.11.  klo 16 saakka. 

Kun valitset lomakkeella työryhmäsi, sinulle aukeaa samalla orientoiva ennakkotehtävä. Sen pohtiminen on tärkeää, jotta saat mahdollisimman paljon irti yhteisestä tapaamisestamme.

Ilmoittaudu tämän linkin kautta!

Lisätietoa Vihreän siirtymän kokonaisuudesta tällä sivustolla!

Länsi-Suomi