Hyppää sisältöön

Länsi-Suomen aamukahvitilaisuus Viestintä hankematkan aikana 24.5.2023 klo 9–10

Julkaisuajankohta 24.4.2023 9.11
Tiedote
Kuvassa on tekstinä tilaisuuden ohjelma, joka on myös uutistekstissä, lisäksi EU-lippulogo ja ikoni, jossa paikkaa osoittava nuoli.

Tietävätköhän ihmiset, miten hienoa kehittämistyötä meidän hankkeessa tehdään? Miten saada uusia toimijoita innostumaan? Mitä kannattaisi kertoa, milloin, missä kanavissa, kuka kertoo? Aivan samalla tavalla kuin hankkeen toteutus on matka, sitä on myös viestintä hankkeen aikana. Olet lämpimästi tervetullut Länsi-Suomen aamukahvitilaisuuteen 24.5.2023 klo 9–10: Viestintä hankematkan aikana. Tilaisuus järjestetään Teams-yhteydellä.

Aamukahvitilaisuudessa saat rahoittajan vinkkejä ja ohjeita  EU:n rahoituksella toteutettavien hankkeiden viestintään. Ohjelmakaudella 2021–2027 viestinnän merkitys korostuu entisestäänkin, ja sen asianmukainen toteutus on rahoituksen edellytys.

Sanonta Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ei elä turhaan. Se sopii hankeviestintäänkin. Käy läpi rahoittajan ohjeistus, tee viestintäsuunnitelma, joka kantaa koko hankkeen ajan tulosten kertomiseen ja levittämiseen saakka ja viesti, viesti, viesti! Hankeviestintä ei ole rakettitiedettä, mutta siihen on hyvä varata riittävästi aikaa ja tekijöitä.

Jatketaan pohdintoja aamukahveilla! Ilmoittauduthan viimeistään maanantaina 22.5. klo 14 mennessä: Ilmoittautuminen.  (Jos linkissä jostain syystä pulmia, kirjoita selaimen osoiteriville: https://q.surveypal.com/24.5.2023-Aamukahvitilaisuus)

Teams-osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille tilaisuutta edeltävänä päivänä. Tilaisuus on suomenkielinen.

Ohjelma

9.00 Avaus: Viestintä vaikuttaa! ohjelmapäällikkö Katja Laitinen, Satakuntaliitto
9.05–9.20 Maakuntaliittojen rahoitus & hankeviestintä: aluekehitysasiantuntija Karl-Gustav Byskata, Pohjanmaan liitto
9.20–9.35 ESR+ -rahoitus & hankeviestintä: johtava rahoitusasiantuntija Johanna Latvala, Keski-Suomen ELY-keskus
9.35–9.45 Katsaus Innokaupunkien viestintään: viestinnän asiantuntija Milja Mansukoski, Pirkanmaan liitto
9.45–9.55 Rakentava rakennerahastot.fi ja sosiaalinen media: viestintäsuunnittelija Elisa Airasvirta, Keski-Suomen ELY-keskus
9.55.–10.00 Tilaisuuden päätös

Länsi-Suomi