Hyppää sisältöön

Innokaupunkien vetovastuuhankkeiden louhinta 12.2.

Julkaisuajankohta 17.1.2024 15.55
Tiedote

Vetovastuuteemat ovat Innokaupunkien vahvuuksia yhdistäviä, kansallisesti kiinnostavia teemoja. Vetovastuuteemoissa vahvistamme osaamista sekä kehittämisalustojen ja hyvien käytäntöjen hyödyntämistä.

Kohderyhmä: Innokaupunkiseutujen toimijat, jotka ovat kiinnostuneita vetovastuuhankkeiden muodostamisesta ja hankehakuun osallistumisesta.

Parhaimmillaan vetovastuuhankkeet yhdistävät teeman ympärille eri kaupunkiseutujen elinkeinotoimijoita, yrityksiä, korkeakouluja ja muita tutkimus- ja kehittämisorganisaatioita kokonaisuuksiksi, jotka tukevat yhteistyöhön pohjautuvien uusien arvoketjujen luomista ja paikallisesti kehitettyjen ratkaisujen skaalaamista markkinoille.

Työpajassa saat lisää tietoa ylialueellisten vetovastuuhankkeiden tavoitteista ja tulevan haun (alustava ajankohta huhtikuu 2024) valmistelusta. Pääset myös keskusteleman muiden kanssa matchmaking-hengessä teemoista, joissa on herännyt yhteistä kiinnostusta.

Ilmoittautumisen yhteydessä kysymme sinulta, mistä ekosysteemisopimusteemasta / -teemoista olet kiinnostunut. Kannustamme myös ennalta tutustumaan käynnissä oleviin vetovastuuhankkeisiin ja niiden teemoihin.

Lue lisää: Innokaupunkien vetovastuuhankkeiden louhinta 12.2. - Innokaupungit

Valtakunnallinen