Hyppää sisältöön

Hyvää naistenpäivää sinulle yrittäjä!

Julkaisuajankohta 8.3.2023 7.00
Tiedote
Hyvää naistenpäivää!

Yrittäjän arki tänä päivänä vaatii muutoskyvykkyyttä. Koronapandemian ja Ukrainan sodan vuoksi muuttunut toimintaympäristö on vaikuttanut haitallisesti moniin Etelä-Suomessa toimiviin, etenkin mikro- ja pk-yrityksiin. Myös niin sanotun vihreän siirtymän vaatimat konkreettiset toimenpiteet saattavat aiheuttaa yrittäjälle hämmennystä. 

Naistenpäivän kunniaksi esittelemme Vahvempana muutokseen - osaava ja hyvinvoiva yrittäjä (ESR) -hankkeen, jonka kohderyhmänä ovat erityisesti naisten omistamat mikro- ja pk-yritykset Etelä-Karjalassa.

Hanke auttaa etelä-karjalaisia yrityksiä toipumaan pandemiasta kehittämällä yhteisöllistä, vertaisoppimiseen ja -tukeen perustuvaa osaamisen kehittämisen toimintatapaa sekä lisäämällä yrityspalveluverkoston ja alueen yritysten yhteistyötä.

Osaamisen kehittämiseksi hankkeessa toteutetaan oppimispolku, joka koostuu vertaistuellisista talouteen, työhyvinvointiin ja vihreään siirtymään liittyvistä valmennustapaamisista sekä yrityspalveluverkostoon tutustumisesta. Valmennustapaamisissa yrittäjät ovat jakaneet teemoihin liittyviä kokemuksia ja oppeja toisilleen. Tapaamiset ovat olleet pidettyjä ja ajatuksia herättäviä ”yrittäjien terapiatuokioita”.

Hankkeen teemoista tuotetaan myös yrittäjille suunnattu virtuaaliopas. Opas tulee kaikille vapaasti saataville hankkeen päättyessä.

Tutustu Vahvempana muutokseen -hankkeeseen >>

Etelä-Suomi