Hyppää sisältöön

Etelä-Suomen ESR+ kevään haku käyntiin viiveellä. Ilmoittaudu hakuklinikoille.

Julkaisuajankohta 3.3.2022 13.37
Etelä-Suomen alueen ESR+ haku
Hakuklinikat

Etelä-Suomen alueen ESR+ haku käynnistyy tämän hetkisen tiedon mukaan viiveellä aiemmin hakuinfoissa ilmoitetusta. Toivomme, että pääsemme avaamaan haun maaliskuun puolivälissä. Malttakaa siis vielä hetki ja seuratkaa ilmoitteluamme! Julkaisemme hakuilmoituksen heti, kun se on mahdollista.

Järjestimme 1. ja 8.2 virtuaaliset hakuinfot, joiden kautta tavoitimme yli 350 osallistujaa. Uusi ohjelmakausi ja sen ensimmäinen ESR+ hakukierros siis selkeästi kiinnostaa hakijoita. Hakuinfoissa käytiin tarkemmin läpi mm. haussa olevien erityistavoitteiden sisältöä, valintakriteereitä, kustannusmalleja sekä uutta EURA2021-järjestelmää. Saimme myös tilaisuuden aikana paljon hyviä kysymyksiä, jotka vastauksineen keräsimme omalle Q&A paperille. Jos et päässyt mukaan hakuinfoon, voit tutustua tilaisuuden esitysmateriaaliin sekä Q&A papereihin materiaalipankissamme.

Huhtikuussa tulemme järjestämään myös lyhyitä hakuklinikoita, joissa voit esittää omia kysymyksiä esim. EURA2021-järjestelmän käyttöön tai kustannusmalleihin liittyen. Hakuklinikat järjestetään ke 6.4 klo 13-14, ke 13.4 ja ke 20.4 klo 10-11 MS Teamsin kautta. Näistä 13.4 hakuklinikka painottuu erityisesti kustannusmalleihin. Hakuklinikoihin voit rekisteröityä alla olevien linkkien kautta:

Etelä-Suomi