Hyppää sisältöön

Yhdenvertaiseen osallisuuteen! Avaamme Etelä-Suomen haun syksyllä 2024

Julkaisuajankohta 25.4.2024 12.56
Tiedote
Yhdenvertainen osallisuus

Hämeen ELY-keskus avaa haun erityistavoitteessa 4.3 (Yhdenvertaiseen osallisuuteen) kesälomakauden jälkeen. Julkaisemme hakuilmoituksen myöhemmin ja samassa yhteydessä ilmoitamme haun tarkemman ajankohdan.

Avaamme haun koko Etelä-Suomen alueella eli Etelä-Karjalan, Kymenlaakson, Kanta- ja Päijät-Hämeen sekä Uudenmaan alueilla. Hakemuksia voi jättää laajasti erityistavoitteen sisältöjen mukaiseen toimintaan. Hakijan on kuitenkin mahdollista saada lisäpisteitä tarjoamalla paikallisia, ketteriä kokeiluja työllisyyden, työ- ja toimintakyvyn sekä osallisuuden tukemiseksi.

ESR+ -hankkeen rahoitukseen on myös mahdollista yhdistää Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskukselta (STEA) haettavaa rahoitusta. Otathan huomioon STEA:n hakuajat:

Tutustu myös STEA:n blogissa olevaan pohdintaan siitä, miten hallituksen leikkaukset käytännössä tarkoittavat rahoituksen osalta:

ESR+ -hankkeissa voidaan toteuttaa myös yhteistyötä ja toimintaa, joka kytkeytyy Ruokaviraston aineellisen avun (ESR+) hankkeiden toimintaan. Lisätietoa aineellisen avun hankkeista ja toiminnasta:

Valtakunnallinen