Hyppää sisältöön

Etelä-Suomen osaamiseen ja työllisyyteen liittyvien hankkeiden ESR+ -haku avautuu helmikuussa

Julkaisuajankohta 6.2.2024 9.23
Tiedote

Avaamme Hämeen ELY-keskuksessa helmikuun alkupuolella Euroopan sosiaalirahaston (ESR+) haun Uudistuva ja Osaava Suomi 2021-2027 -ohjelmassa. Haku kattaa Etelä-Suomen maakunnat ja on avoinna 5.4.2024 saakka.

Haku kohdistuu toimintalinjaan 4. Työllistävä, osaava ja osallistava Suomi ja sen erityistavoitteisiin 4.1 Polkuja töihin ja 4.2 Uutta osaamista työelämään. Jälkimmäiseen erityistavoitteeseen avaamme kaksi erillistä, mutta rinnakkaista hakua. Toisessa etsimme erityisesti koulutuksen laatuun ja työelämälähtöisyyteen keskittyviä hankeideoita ja toisessa haussa työssä olevan henkilöstön osaamisen kehittämiseen liittyviä hankeideoita.

Rahoitusta on haettavissa erityistavoitteessa Polkuja töihin 9,7 miljoonaa euroa ja 7,7 miljoonaa euroa molemmissa Uutta osaamista työelämään erityistavoitteen hauissa. Tarkemmat hakupainotukset määritellään hakuilmoituksilla.

Järjestämme Hakuihin liittyen hakuinfon, jonka ajankohdasta viestimme myöhemmin rakennerahastot.fi:n Etelä-Suomen ajankohtaista -osiossa.

Etelä-Suomi