Hyppää sisältöön

Hämeen ELY-keskus valmistautuu avaamaan Etelä-Suomen ESR+ haun 22.2.2023

Julkaisuajankohta 8.2.2023 11.13
Tiedote

Etsimme uudenlaisia ja tulevaisuuden huomioivia avauksia työllistymiseen sekä osaamisen tunnistamiseen ja laajentamiseen, tukien myös pidentyviä työuria. Hakuun avataan erityistavoitteet 4.1 Polkuja Töihin sekä 4.2 Uutta osaamista työelämään.

Tavoitteenamme on saada rahoitettavaksi hankkeita, jotka monipuolisesti ja konkreettisesti tukevat työikäisen väestön työllistymistä ja osaamisen kehittymistä. Kohderyhmänä voivat olla esimerkiksi opiskelijat, työttömät ja työssä olevat. Hankkeissa tulee kuitenkin huomioida yksilöiden ja erityisryhmien erilaiset tarpeet.

Muuttuvan toimintaympäristön haasteiden ratkaisuksi voi löytyä vastaus tekemällä asioita toisella tavoin ja eri näkökulmat yhteensovittaen. Rohkaisemme hakijoita tuomaan innovaatioita vakiintuneiden ratkaisumallien ja käytäntöjen rinnalle.

Tarkista hakupainotukset hakuilmoituksesta, joka julkaistaan haun avautumisen yhteydessä.

Hakuun liittyen järjestämme hakuinfon 21.3.2023 (etäkokous: MS Teams), jossa käymme tarkemmin läpi haun sisältöjä ja käytössä olevia kustannusmalleja. Tule hakemaan myös vinkkejä hakemuksen laatimiseen! Varaa aika jo kalenteristasi, ilmoittautuminen alkaa kohta.

Tutustu ohjelma-asiakirjaan >>

Etelä-Suomi