Hyppää sisältöön

Avustus elinkeinoelämäverkottuneisiin tutkimushankkeisiin on haettavana 1.9.–31.10.2022

Julkaisuajankohta 1.9.2022 12.31
Uutinen
Itä-Suomessa haettavana rahoitusta elinkeinoelämäverkottuneille tutkimushankkeille 1.9.-31.10.2022, katso hakukuulutus eura2021.fi, sinisellä pohjalla EU:n osarahoittama logo ja ELY-keskuksen logo ja piirroskuva, jossa kädessä on hehkuva hehkulamppu.

Etelä-Savon ELY-keskuksessa on syys-lokakuun ajan haettavana avustusta elinkeinoelämäverkottuneisiin tutkimushankkeisiin. Haku koskee Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakuntia. Avustusta voidaan myöntää voittoa tavoittelemattomille julkisille ja yksityisille yhteisöille sekä säätiöille, joiden tehtäviin kuuluu tutkimus.

Avustuksella nopeutetaan innovaatioiden ja tutkimustiedon hyödyntämistä pienten ja keskisuurten yritysten toiminnassa sekä edistetään soveltavan tutkimustiedon nopeaa kaupallista hyödynnettävyyttä.

Elinkeinoelämäverkottuneissa tutkimushankkeissa edistetään elinkeinoelämän tarpeista lähtevää TKI-toimintaa, joka tapahtuu koulutusorganisaatioiden ja tutkimuslaitosten yhteistyönä yritysten kanssa.

Hankkeita toivotaan toteutettavan ylimaakunnallisena yhteistyönä Pohjois- ja Itä-Suomen alueella ja niiden tulee kohdistua maakuntien älykkään erikoistumisen strategioiden painopistealoille.

Avustusta haetaan EURA 2021 -järjestelmässä, eura2021.fi.

Itä-Suomi Rahoitus