Hyppää sisältöön

Alueiden teemaviikot alkavat – ensimmäisenä vuorossa Länsi-Suomi teemalla Vinkkejä hakijoille!

Julkaisuajankohta 28.10.2022 12.12
Tiedote
Länsi-Suomen teemaviikko: Vinkkejä hakijoille! Logo: EU:n lippu tekstillä Euroopan unionin osarahoittama. Kolme kuvituskuvaa teemaan liittyen.

Länsi-Suomen rahoitus- ja maksatusasiantuntijat jakavat viikolla 44 erilaisia vinkkejä EU-rahoituksen hakijoille ja hakemista suunnitteleville. Blogikirjoitusten sisällöissä pureudutaan esim. hankesuunnitelman laadintaan sekä hankesuunnitelman ja kustannusarvion yhteyteen. Viikon julkaisuista vastaavat Länsi-Suomen rahoittajaviranomaiset: Etelä-Pohjanmaan liitto, Keski-Suomen liitto, Pirkanmaan liitto, Pohjanmaan liitto, Satakuntaliitto ja Keski-Suomen ELY-keskus.

Ensimmäiset vinkit ovat luettavissa maanantaina 31.10., kun Etelä-Pohjanmaan kehittämisasiantuntija Päivi Mäntymäki pohtii blogissaan, miten kirjoittaa hyvä hankesuunnitelma. Jatkoa seuraa keskiviikkona 2.11., kun rahoitusasiantuntija Anna Jaurakkajärvi sekä maksatusasiantuntija Iida Vesterinen Keski-Suomen ELY-keskuksesta pohtivat blogissaan hankesuunnitelman ja kustannusarvion keskusteluyhteyttä.

Loppuviikolla siirrytään yritysrahoituksen pariin. Torstaina 3.11. Länsi-Suomi valottaa hakuprosessin kiemuroita yritysrahoituksen osalta, kun rahoitusasiantuntijat Roope Kinnunen ja Henrik Granqvist Keski-Suomen ELY-keskuksesta kertovat, mitä yritysrahoituksen hakemista suunnittelevan kannattaisi tietää ennen hakemista, ja mihin ennen hakemista kannattaakaan olla yhteydessä. Perjantaina 4.11. tutustutaan kiertotalouteen ja siihen liittyvään yritysrahoitukseen, Keski-Suomen ELY-keskuksen ilmasto- ja kiertotalousasiantuntija Emma Thitzin ja viestintäasiantuntija Saara Sonnisen opastuksella.

Tekstit julkaistaan viikon 44 aikana rakennerahastot.fi -sivustolla sekä rakennerahastojen Twitter- ja Facebook -tileillä ja rahoittajien omissa kanavissa. Seuraavat sosiaalisen median kanavat kannattaa siis napata seurantaan:

Länsi-Suomi Valtakunnallinen