Hoppa till innehåll

Frågetimme för Västra Finland ESF+ -utlysning on 8.3. kl. 9–10

Utgivningsdatum 22.2.2023 10.51
Pressmeddelande
Frågetimme för Västra Finland ESF+ -utlysning on 8.3.2023 kl. 9–10.

Ansökningsperioden för Västra Finlands första ESF+ -utlysning 2023 är redan i full gång och en myriad av frågor torde ha uppstått. De kan besvaras under en frågetimme som onsdagen 8.3.2023 kl. 9–10 arrangeras via Teams-uppkoppling.

Vi hoppas på att få in frågorna i förväg. Dem kan du ställa antingen på anmälningsblanketten eller via en länk som du får i meddelandet om att din anmälan är bekräftad. Frågetimme är på finska och endast frågor som skickas i förväg kan besvaras på svenska.

Skriv in tiden i din kalender så ses vi på webben! Anmälningar tas emot före kl. 14 måndagen 6.3.2023. Det är också deadline för förhandsfrågor.

Anmäl dig: Anmälningsblanket  (Webropol) 

Frågetimmen utgör en fortsättning på infomötet om utlysningen 17.2. Materialet från den tillställningen finns i  materialbanken.

Denna utlysning gäller ESF+ -finansiering som kan sökas i alla Västra Finlands sju landskap: Södra Österbotten, Birkaland, Pohjanmaa, Mellersta Österbotten, Mellersta Finland, Satakunta och Egentliga Finland.

Ansökan kan gälla utvecklingsprojekt med koppling till insatsområde 4 Ett sysselsättande, kompetent och inkluderande Finland, närmare bestämt för de specifika målen 4.1 Vägar till arbete, 4.2 Ny kompetens i arbetslivet och 4.3 Jämlik delaktighet. Läs mer i den tidigare nyhetstexten!

Kom ihåg att du alltid kan ta kontakt med Västra Finlands hjälpsamma ESF-finansieringsexperter.

Vi ses på frågetimmen – välkommen! 

Västra Finland