ESR+ valtakunnallisen jatkuvan oppimisen teeman hankehaun info

Perjantai 24.3.2023 klo 10.00 – 12.00

ESR+ valtakunnallisen jatkuvan oppimisen teeman hankehaun info

Tervetuloa opetus- ja kulttuuriministeriön ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen järjestämään infotilaisuuteen. Infotilaisuuden teemana on ESR+ valtakunnallisen jatkuvan oppimisen teeman hankehaku 14.3.-12.5.2023. Tilaisuudessa opetus- ja kulttuuriministeriön ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen asiantuntijat vastaavat pääasiassa etukäteen lähetettyihin kysymyksiin.

Ajankohta: perjantai 24.3.2023 klo 10.00-12.00
Paikka: Microsoft Teams
Kenelle: Info on avoin kaikille hankehausta kiinnostuneille, erityisesti hankehakemusten valmistelijoille. Kutsua saa välittää eteenpäin.
Ilmoittaudu tilaisuuteen: täyttämällä lomake viimeistään 23.3.2023

Kalenterikutsu verkkotilaisuuteen osallistumiseksi lähetetään ilmoittautumisen jälkeen automaattisesti (vahvistusviestin jälkeen). Tilaisuus tallennetaan ja tallenne on katsottavissa ministeriön tapahtumasivulla kahden viikon ajan.

Tilaisuudessa vastataan pääasiassa etukäteen lähetettyihin kysymyksiin, jotka koskevat hankehaun neljää alateemaa:
•    Haun alateema 1: Maahanmuuttajien valmentavan koulutuksen kehittäminen ja pilotointi sekä maahanmuuttajien kielipolut
•    Haun alateema 2: Toimialakohtaiset verkostot strategisen yhteistyön kehittämiseksi
•    Haun alateema 3: Korkeakoulujen ja muiden koulutuksen järjestäjien osaamisen kehittäminen jatkuvan oppimisen koulutuskysyntään vastaamiseksi.
•    Haun alateema 4: Erityisen tervetulleita ryhmiä tukevien toimintamallien kehittäminen

Ennakkokysymykset tulee lähettää viimeistään perjantaina 17.3.2023 ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Tilaisuus järjestetään suomeksi.